Over Mosfets enzo..

In aansluiting op de IWA en onze zoektocht naar de beste gear en onderdelen, willen we Facebook gebruiken om jullie af en toe op de hoogte te brengen van dingen die wij interessant vinden. Wat dat betreft is er niks beters om mee te beginnen dan mosfets.

Veel airsofters zijn op zoek naar een magische upgrade die hun Combat Machine in één klap kan veranderen van een standaard AEG naar een high-end BB murder machine. Hoewel dat een flinke reis kan zijn, komen sommige mosfets wel erg in de buurt om dit verzoek snel en makkelijk te vervullen.

Van alle mosfets op de markt willen we vandaag het aanbod van Jefftron toelichten. Jefftron mosfets zijn bekend onder de echte airsoft techneuten, en voor goede redenen. Waar andere mosfets al vaak beginnen bij 80 of 90 euro, kan je al een Jefftron mosfet krijgen voor elf euro. Natuurlijk zit daar wel een flinke kanttekening bij; Jefftron mosfets zijn een stuk lastiger te installeren dan andere mosfets. Met andere mosfets, zoals een ASCU of GATE TITAN, komt alles in kant-en-klare verpakkingen en kunnen zij je een echte ‘drop-in’ mosfet aanbieden. Met een Jefftron mosfet zal je nog wel zelf de contacten op je bedrading moeten solderen en afwerken. Het voordeel is echter dat je dan ook de mosfet precies kan installeren zoals jij het wil. Wil je het snoer naar je batterijen wat langer omdat je ‘s werelds langste kolf hebt geïnstalleerd? Dat kan met een Jefftron.

Ben je op zoek naar een mosfet omdat je een flinke LiPo in je AEG wil stoppen en bang bent voor sneller slijtende trigger contacten maar verder boeit het niet zoveel wat de mosfet doet? Dan zou je bijvoorbeeld kunnen gaan voor een (Micro) Mosfet II. Wil je alle features die je maar kan verzinnen? Dan is de Processor Unit je aandacht waard. Kortom, ben je wat technischer aangelegd en niet bang voor solderen? Dan kan je veel geld besparen met een Jefftron mosfet terwijl je wel (bijna) alle features kan krijgen van andere high-end mosfets.

En om die features nog even toe te lichten; Met een mosfet zoals de Jefftron Processor Unit zal je bijvoorbeeld je AEG kunnen upgraden naar een machine met pre-cocking, zodat je directe trigger response krijgt. Je BB is de loop al uit voordat je het doorhebt! Daarnaast heb je dan ook active braking, zodat je voor een belachelijke rate-of-fire kan gaan zonder dat je veel te sterke LiPo van je semi een full-auto heeft gemaakt. Is het allemaal nodig? Misschien niet, maar voor iemand die de ultieme AEG bouwt, is een mosfet een must.

2 gedachten over “Over Mosfets enzo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *