juli 21, 2016

Onze ervaring

Airsoft Combat Support heeft sinds 2010 ervaring opgebouwd in het organiseren van airsoft events. Tot 2013 hebben wij een aantal mooie events gedraaid in België op mooie terreinen waaronder Commando (Schoten), The Compound (Turnhout), Fort Knox (Koningshooikt) en The Maze (Luik).

Op 7 april 2013 waren wij één van de organisatoren die de eerste airsoft events op Nederlandse bodem organiseerden. Dit was op een paintball terrein in Almere waar wij tevens onze NABV certificering hebben behaald. Toch zijn we gaan zoeken naar een geschikter terrein wat meer de Belgische sfeer uitademde en zijn terecht gekomen in Gasselte, een oud bungalowpark in een bosperceel. Als ode aan het D19 paintballteam wat daar speelde hebben wij het terrein omgedoopt naar Outpost Delta 19.

Met Outpost Delta 19 hadden we één van de meest unieke terreinen in Nederland! Helaas viel het doek voor Outpost Delta 19 op 16 december 2018…..

Momenteel zijn wij bezig met een nieuw terrein van ca. 15 ha groot op de grens van Friesland en Groningen. Zodra er meer bekend is zal dat gepubliceerd worden op deze website.