Menu

Over ons

In 2008 toen airsoft alleen weggelegd was voor die gekke Nederlanders die er speciaal voor naar België wilden rijden, richtten wij ons eigen airsoftteam op genaamd “Reaper Squad”. In onze hoogtijdagen telde ons team zo’n 22 man en waren we vaak te vinden op menig Belgisch veld. We hebben hierdoor veel mensen en organisaties leren kennen.

Reaper Squad 2011 @ The Compound

Reaper Squad 2011 @ The Compound

Door het enorme enthousiasme binnen het team hebben we besloten een webshop te beginnen om makkelijker aan onze spullen te kunnen komen.

Airsoft Combat Support werd hierdoor opgericht op 1 januari 2010, in het begin alleen als webshop maar later ook als event organisator.

Met de regulering van airsoft in Nederland in 2013 hebben wij besloten de Nederlandse markt te betreden en met name de evenement organisatie. Als organisator hebben wij vóór 2013 een aantal leuke evenementen gedraaid in België op mooie terreinen waaronder Commando (Schoten), The Compound (Turnhout), Fort Knox (Koningshooikt) en The Maze (Luik).

Op 7 april 2013 hebben wij één van de allereerste skirms op Nederlandse bodem georganiseerd op een paintball terrein in Almere en hebben daar de NABV certificering behaald. Toch zijn we gaan zoeken naar een geschikter terrein wat meer de Belgische sfeer uitademde en zijn terecht gekomen in Gasselte, een oud bungalowpark in een bosperceel.

Sinds januari 2015 zijn wij een erkend wapenhandelaar en kunnen hierdoor Airsoft Apparaten verkopen, verhuren, repareren of transformeren. Naast onze webshop hebben wij sinds oktober 2016 er ook een showroom bij in Lelystad.

In de loop der jaren hebben wij een warme band opgebouwd met airsoft fabrikanten en leveranciers over de hele wereld. G&G, ICS, Tippmann en LCT zijn hier mooie voorbeelden van.

Dus bezoek ons op een event op ACS Compound, in onze showroom of natuurlijk gewoon via de webshop!