Menu

On-demand

Binnenkort gaat er een G&G bestelling de deur uit. Heeft u iets specifieks nodig? Vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting (alléén op AA’s)! Geef zo goed mogelijk aan om welk product het gaat om misverstanden te voorkomen. G&G productnummers kunt u hier vinden.

G&G_small

Offerte on-demand

    Uw gegevens

 

Anti-spambot verificatie

On-demand

Om u meer aan te kunnen bieden hebben wij onze on-demand service. Dit zijn simpelweg producten die wij niet op voorraad nemen maar wel te leveren zijn. Bestellen bij onze leveranciers kunnen we natuurlijk altijd maar zoals u wel zal begrijpen zijn kleine bestellingen niet rendabel vanwege de hoge verzend- en importkosten. Daarom proberen we per maand zoveel mogelijk bestellingen te verzamelen om zo alles in één keer te bestellen.

Wij zijn niet afhankelijk van de groothandel en doen rechtstreeks zaken met G&G, ICS, LCT, Ares en Cybergun maar zijn natuurlijk nog altijd afhankelijk van hun voorraad.

Korting (Standaard)

Wilt u gebruik maken van de on-demand service en heeft u geduld? Mooi! Om uw geduld te belonen krijgt u namelijk van ons 10% korting op uw bestelling.

Toeslag (Express)

Kunt u echt niet wachten maar wilt u wel gebruik maken van de on-demand service? Geen probleem, we zijn dan wel genoodzaakt de extra kosten aan u door te belasten. We rekenen een standaard toeslag van 10% per bestelling

Préorders

Voor préorders is er géén toeslag en is de 10% korting niet van kracht op de aanbiedingsprijs.

Betalen

On-demand producten dienen altijd van te voren betaald te worden. Kunnen wij iets niet leveren binnen 2 maanden dan krijgt u uw geld teruggestort.

Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar info@acsairsoft.nl.