Menu

Privé events

Teambuilding, bedrijfsuitjes of fun
acs_patch2

Airsoft Events

ACS Compound
Willem van der Ploegweg 1
9853 TH Munnekezijl
Tel: +31 6 17070689

Halve dag arrangement

3 uur
€50,- per persoon

10 – 20 personen

Standaard huurkit

inbegrepen
€0,- per persoon

– Airsoft Apparaat
– Veiligheidsbril
– Battle dress Uniform (BDU)
– Magazijn met 300 bb’s

Halve dag arrangement

3 uur
€45,- per persoon

>20 personen

Huurkit +

extra
+€10,- per persoon

– Standaard huurkit
– Tactical vest
– Extra magazijn
– Half face mask

Dag arrangement

6 uur
€85,- per persoon

Minimaal 20 personen

Ammopack

extra
+€26,- per gezelschap

Fles met:
5600 0.20g BB’s
Te verdelen over het
gezelschap

Airsoft Combat Support is gespecialiseerd in het organiseren van outdoor en indoor airsoft evenementen, ook voor bedrijven, vrienden en vrijgezellenfeestjes. Uitgerust met uitstekend airsoft materiaal geven wij u de dag om niet te vergeten.

We gebruiken uitrustingen en attributen die overeenkomen met die van het leger om een onvergetelijke dag neer te zetten. Het schieten is slechts een onderdeel. Met onze unieke locatie, een oud bungalowpark van circa 10 ha kunt u airsoft zowel indoor als outdoor ervaren.

Wij bieden de mogelijkheden en de locatie om de ervaring zo realistisch mogelijk te maken. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen, uitgaande van simpele missies tot uitgewerkte teambuilding scenario’s onder professionele begeleiding.

Mensen met eigen gear kunnen in overleg meedoen.

ACS Compound is gelegen in het Friese Munnekezijl en was vroeger de kruitfabriek van Muiden Chemie, gebouwd in 1986 en gesloten in 1990. Sindsdien is het terrein verlaten en hebben de krachten der natuur de overhand.

Het oppervlak is ongeveer 15-18 hectare groot en bevat 13 bespeelbare gebouwen die een post apocalyptische sfeer uitademen. Alle gebouwen worden verbonden met een verharde weg.

Buiten dat er gebouwen zijn is er volop woodland aanwezig om tactische manoeuvres uit te voeren.

Lees hier verder

Elk spel is onderhevig aan regels, zo ook airsoft. Elke organisatie heeft naast de basis regels vaak aanvullend zijn eigen regels. Dit heeft meestal te maken met milieu eisen, afspraken met terreinuitbaters en veiligheid.

De basis veiligheidsregels van airsoft (buiten de normale normen en waarden):

– Draag buiten de safetyzone ten aller tijde een deugdelijke veiligheidsbril.
– Géén magazijnen in airsoftapparaten in de safetyzone.
– Géén “dry fire” (vuren zonder BB”s) in de safetyzone.
– Respecteer de “pang” regel.
– Bolt action snipers en DMR spelers binnen 15 meter overschakelen naar sidearm!
– Spreek mensen aan als ze de regels onbewust of bewust overtreden
– Niet aankomen in volledig camouflage kleding

Lees hier verder

Het huren van airsoft gear op onze evenementen is mogelijk. Airsoft Combat Support is als erkend wapenhandelaar officieel gemachtigd om airsoft apparaten (AA’s) te verhuren. Dit kan erg handig zijn als u een introducé meeneemt of als u eigen AA het begeeft in het heetst van de strijd.

Bij een privé event zijn het airsoft apparaat en de bril inclusief.

Airsoft Apparaten

Het grootste deel van onze verhuur AA’s zijn van het merk G&G vanwege hun uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij het huren wordt de AA voorzien van een accu en krijgt u één vol magazijn (+/-300 BB’s).

De kosten voor het huren van een AA zijn €25,-.

*Extra BB’s zijn terplekke te koop


Overige gear

Mocht u zelf helemaal geen airsoft gear bezitten dan kunt u dit ook bij ons huren (á €5,- per item):

– Veiligheidsbril met eventueel een extra (gevuld) M4 magazijn
– Battledress uniform (camouflage pak)
– Half face mask
– Tactical vest (model en kleur kunnen verschillen)

*Bij het huren van één van deze items krijgt u een veiligheidshesje te leen

U kunt de huurartikelen selecteren bij de aankoop/reservering van uw event ticket of terplekke (mits beschikbaar) op locatie.

Heeft u verder nog vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen en email ons op info@acsairsoft.nl

Airsoft Combat Support heeft sinds 2010 ervaring opgebouwd in het organiseren van airsoft events.

Tot 2013 hebben wij een aantal mooie events gedraaid in België op mooie terreinen waaronder Commando (Schoten), The Compound (Turnhout), Fort Knox (Koningshooikt) en The Maze (Luik).

Op 7 april 2013 waren wij één van de organisatoren die de eerste airsoft events op Nederlandse bodem organiseerden. Dit was op een paintball terrein in Almere waar wij tevens onze NABV certificering hebben behaald.

Toch zijn we gaan zoeken naar een geschikter terrein wat meer de Belgische sfeer uitademde en zijn terecht gekomen in Gasselte, een oud bungalowpark in een bosperceel. Als ode aan het D19 paintballteam wat daar speelde hebben wij het terrein omgedoopt naar Outpost Delta 19.

Lees hier verder

Als u deelneemt aan een van onze airsoft events gaat u met onderstaande akkoord.

Hierbij verklaar ik mij bewust te zijn van de risico’s die aan het beoefenen van airsoft verbonden zijn (zoals, doch niet beperkend, het risico voor oogletsels, verwondingen door impact van projectielen op de huid of aan tanden of andere lichaamsdelen) en de vereiste vaardigheden te bezitten om met een airsoftapparaat om te gaan.

Ik verklaar hierbij dat het airsoftapparaat welke tijdens het spel wordt gebruikt in goede staat van functioneren is, waarbij de kinetische energie van de projectielen gemeten op 2,5m afstand van de loop kleiner is dan 3,5 J bij gebruik van een projectiel van 0,20gr.

Ik verklaar de bepalingen van de Nederlandse wetgeving omtrent het bezit en het dragen van airsoftapparaten, uitrusting en kleding te kennen. Ik verklaar bij mijn weten medisch geschikt te zijn voor het deelnemen aan airsoftactiviteiten. Voor zover mij bekend is in het verleden nooit een medische diagnose gesteld van een ziekte of aandoening, die het deelnemen aan de activiteit zou beletten. Ik verklaar hierbij alle veiligheidsmaatregelen die door de inrichters van de activiteit worden opgelegd, in acht te nemen en meer bepaald :

– Om te allen tijde een veiligheidsbril of ander bescherming te dragen die voldoende bescherming biedt tegen impact van een projectiel in de ogen en de oogstreek, zoals dit ook staat vermeld in het ‘Veiligheidsreglement Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging’
– Tijdens het spel enkel de gedeeltes van het veld te gebruiken die veilig zijn
– Geen projectielen te schieten in de richting van andere spelers die zich op minder dan 5m van het uiteinde van de loop bevinden
– Mij er steeds van te vergewissen dat zich in de richting waarin geschoten wordt geen zaken of dieren bevinden die mogelijk geraakt kunnen worden

Ik verklaar hierbij met geen enkel politieke, religieuze of bijzonder levensbeschouwelijke bedoeling deel te nemen aan het evenement en mij te onthouden van het dragen van tekens die een politieke voorkeur laten blijken. Ik verklaar hierbij uitdrukkelijk de risico’s waaraan ik mogelijk word blootgesteld tijdens het evenement te aanvaarden, en verklaar hierbij uitdrukkelijk en onherroepelijk geen enkele rechtsvordering of strafvordering te zullen instellen tegen de inrichters van het evenement of tegenover andere spelers.

Hierbij verklaar ik uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand te doen van elke mogelijke aansprakelijkheidsvordering tegen de inrichters van het evenement, de eigenaar van de terreinen of andere spelers, welke ook de grond van de vordering wezen.

Offerte privé event

    Uw gegevens

  • Over uw evenement

 

Anti-spambot verificatie